Cannondale – Cykler i verdensklasse

Cannondale er et nærmest ikonisk mærke inden for cykelverdenen, der siden begyndelsen i 1971 har været frontløbere inden for udvikling og innovation af både cykler såvel som cykeltilbehør. Nu kan det innovative mærke købes hos Cykelstyrken. 

Cannondale var de første, der introducerede verden til aluminiumsrammen, da de lancerede The Game Changer tilbage i 1983, og dermed gav verden en ny standard med den lette vægt og effektive stivhed. Med The Game Changer kickstartede Cannondale aluminiumsalderen inden for cykelbranchen.

Siden er udviklingen fortsat. Cannondale er i dag en af verdens førende cykelproducenter inden for især high-end markedet. Dette skyldes især, at firmaet er drevet af medarbejdere, der lægger stor vægt på nytænkning og udvikling.

Cannondales evne til at tænke anderledes afspejles eksempelvis på deres mountainbikes, hvor både HeadShok, Super V og Lefty gennem tiden har vagt opsigt med et særdeles funktionelt design, der har skilt sig ud fra mængden.

Foruden mountainbikes designer og producerer Cannondale også et sort udvalg af cykler til børn og transport. Også her er fokus på innovativt design og stilfulde løsninger, der sikrer at du kan komme hurtigt fra A til B.

Selvfølgelig har Cannondale også et solidt udvalg af landevejsracere til både motion og transport. Også her leger de med funktionalitet og design ved eksempelvis at montere skivebremser og fokusere på de geometriske detaljer i designet.

Foruden at være revolutionerende indenfor design er det amerikanske cykelmærke desuden kendt for selv at producere mange af deres komponenter for herigennem at sikre sig den ypperste kvalitet. Med fokus på detaljerne producerer Cannondale cykler i den øverste liga, og når du først har prøvet én Cannondale kan vi næsten garantere, at din næste cykel også bliver en Cannondale.

Cannondale forhandles nu hos Cykelstyrken

Det er nu blevet meget lettere at se, prøve og vurdere Cannondales cykler. Cannondale er nemlig blevet et fast mærke hos Cykelstyrken. Cykelstyrken har sikret sig et bredt sortiment af kompromisløse og prisfølsomme Cannondale-cykler til både transportisten og motionisten.

Cykelstyrken går højt op i, at finde den cykel, der passer netop dig, og du får rig mulighed for at tage på prøvetur på de cykler du overvejer for at finde den, der falder i din smag.