Opdatering af Hövding’s software

iPhone / AndroidVIGTIGT! Sørg for din Hövding er opdateret med nyeste enhed-firmware. I de fleste tilfælde løser det problemet, så der ikke er behov for at udfylde serviceskemaet, som findes længere nede på siden.

Din Hövdings enheds-firmware skal nogle gange opdateres for at forbedre dens effektivitet. Hvis der er en opdatering tilgængelig, bliver du opfordret til at opdatere, når du åbner Hövding App med din Hövding tilsluttet til den.

Hövdings ulykkesregistreringssystem er lige sikkert uanset firmware-version.
(Alt efter telefonmodel og software kan menuerne afvige en smule fra guiden.)

1. Sørg for, at din Hövding er opladet
Din Hövdings batteriniveau skal være over 50 %, for at opdateringen kan begyndes. Tryk på Funktionsknappen i 1 sekund for at kontrollere batteriniveauet – Back LED skal lyse fast grønt.

BEMÆRK: Hvis nødvendigt, oplad din Hövding via en stikkontakt med det medfølgende USB-kabel (USB-C 2.0) og en USB-adapter (5V, 1-2A anbefales), før du fortsætter.

2. Start opdateringen
(2.1) Sørg for, at din Hövding er tæt på din telefon under opdateringen. Tryk på Start under Hövding-ikonet, og derefter på Fortsæt. Sæt et flueben i bekræftelsesboksen, og tryk på Start opdatering.

(2.2) Vent, indtil opdateringen er færdig, og tryk derefter på Afslut.

BEMÆRK: Opdateringen kan tage flere minutter. Hvis opdateringen startede, men tilsyneladende er gået i stå, vent mindst 10 minutter, før du afbryder.

⚠ Hvis opdateringen mislykkes, kan din Hövding ikke aktiveres eller bruges, før den er blevet opdateret korrekt.

BEMÆRK: Du kan stadig opdatere din Hövding ved hjælp af det medfølgende USB-kabel og en Windows-computer. Download Hövding Update Utility og følg de inkluderede anvisninger. Hvis du ikke har adgang til en Windows-computer, venligst kontakt os venligst på kundeservice@cykelstyrken.dk for videre hjælp.

Hövding Update Tool (Windows)
Bruges til at opdatere Hövding 3’s software via USB.

Inkluderede softwareversioner:
Bluetooth®: 3957-D01
Enhed: 3758-E02 / 4146-E02

13.06.2023