Handelsbetingelser for nethandel

08. maj 2019

 

1. Virksomhedsoplysninger:

Cykelstyrken a.m.b.a
CVR-nr. 13856559
Blågårdsstræde 5
4000 Roskilde

 

2. Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i Danske kroner, hvor intet andet er nævnt.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende pris.

 

3. Indgåelse af aftale:

En juridisk bindende aftale mellem dig og Cykelstyrken er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Cykelstyrken berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på www.cykelstyrken.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre. Der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Cykelstyrken.

I nogen tilfælde har vi behov for at komme i kontakt med dig, f.eks. pga. logistiske grunde, systemfejl, eller lign. I de tilfælde ringer vi til dig, ligesom vi forsøger at kontakte dig via mail og SMS. Du skal derfor sikre, at din e-mail og telefonnummer altid er korrekt. Vær opmærksom på, at hvis ikke vi kan få fat i dig senest 21 dage fra første gang, vi kontakter dig, vil dit køb blive annulleret.

 

4. Afhentning, levering og fragt:

Alle cykler bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekaniker på vores professionelle værksted, hvorefter cyklen er klar til brug.

 

5. Afhentning af cykler:

Cykler der er købt via Cykelstyrken.dk kan afhentes hos den Cykelstyrken butik du har valgt. Du vil blive ringet op eller modtage en mail fra butikken, når din cykel er klar til afhentning.

Når du afhenter din nye cykel, blive den indstillet så cyklen passer præcis til dig og din kørestilling.

 

6. Afhentnings-/Leveringstid

Indenfor 2-7 hverdage.

Du vil blive ringet op eller modtage en mail fra den valgte Cykelstyrken butik, hvor du har valgt dit køb af cykel.

 

7. Levering af cykler:

Levering af cykel med fragtmand: kr. 599,-
Levering af el-cykel med fragtmand: kr. 599,-
Levering af ladcykel med fragtmand: kr. 899,-

Der tages forbehold for udsolgte cykler og udskudt leveringstid hos Cykelstyrkens leverandører.

Levering i hele landet undtagen til ikke-brofaste øer. Cykelstyrken leverer ikke til Grønland, Færøerne eller andre adresser udenfor Danmark.

 

8. Levering af tilbehør:

Fragtpriser på pakker der leveres med Postnord.

• Postnord: Med omdeling kr.  49,-
• Postnord: Uden omdeling kr. 39,-

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Cykelstyrkens leverandører.

Levering i hele landet undtagen til ikke-brofaste øer. Cykelstyrken leverer ikke til Grønland, Færøerne eller andre adresser udenfor Danmark.

 

10. Afhentnings-/Leveringstid:

Indenfor 2-7 hverdage.

Du vil blive ringet op eller modtage en mail fra den valgte Cykelstyrken butik, hvor du har valgt dit køb af cykel.

 

11. Betaling:

Cykelstyrken.dk modtager betaling med:

• Dankort
• Visa-Dankort
• Visa (dansk udstedt)
• Mastercard (dansk udstedt)
• Mobilepay
• Sparxpres

Der tages ikke gebyr i forbindelse med betalingen. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afhentet eller afsendt.

Vi krypter alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

12. Garanti og Reklamationsret:

Når du køber en ny cykel hos Cykelstyrken.dk, vil du modtage et servicehæfte med reklamationsbestemmelser, klargøring, gode råd, servicekort og vejledning i vedligehold af din nye cykel.

Kvalitetscykler skal jævnligt efterses og justeres. Derfor er det meget vigtigt at overholde eftersynene, som står i servicehæftet.

Reklamationsretten dækker både reservedele og arbejdsløn, men ikke fejl opstået som følge af hærværk, påkørsel, manglende vedligehold, unormalt brug eller almindeligt slid.

Alle eftersyn skal som hovedregel udføres hos Cykelstyrken.

Der er selvfølgelig garanti på varer som er købt hos Cykelstyrken.dk

Går din cykel, cykelhjelm eller andet i stykker og er det en garantireparation, får vi det selvfølgelig lavet.

Du skal kontakte os og vi finder den bedste løsning for dig.

Der er reklamationsret over en vares fejl eller mangler, der måtte være, da varen blev solgt.

Reklamationsretten gælder i 2 år fra købsdato og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Garanti og reklamationsret gælder ikke ved fejl der er opstået som følge af hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse, unormalt brug eller almindeligt slid.

 

13. Afbestilling:

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail skal denne returneres, mærket “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske senest dagen inden kl. 10.00

 

14. Varereturnering:

Skal ske til den Cykelstyrken butik som har udleveret varen.Har du købt varen på cykelstyrken.dk skal varen retur dertil. Fragt udgifter påhviler forbrugeren.

Bemærk:

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi anbefaler, at du sender varen som pakkepost med Postnord, når varen sendes retur. På den måde er der mulighed for at spore pakken og hermed være sikker på at varen er blevet leveret tilbage til Cykelstyrken.

Vi anbefaler, at du sender varen forsvarligt pakket ind, da du selv bærer risikoen for varen under forsendelsen.

 

15. Fortrydelsesret:

I forbruger køb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Cykelstyrken ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Cykelstyrken, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Cykelstyrken returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail eller blive ringet op når vi har modtaget varen. Du får oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

16. PriceRunner købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter sager, hvor butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge loven og løser problemet inden for 60 dage. Garantien gælder kun forbrugere, der er bosiddende i Danmark.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner.

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

Ja tak, jeg vil gerne blive medlem på PriceRunner og få gratis Købsgaranti!

 

17. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Cykelstyrken.dk har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ccykelstyrken.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Cykelstyrken.dk er Dinny Gemynthe Petersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Cykelstyrken.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos cykelstyrken.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cykelstyrken.dk via e-mail kundeservice@cykelstyrken.dk.

 

18. Cookies

På Cykelstyrken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

19. Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Cykelstyrken.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Cykelstyrken.dk.

Med venlig hilsen
Cykelstyrken
E-mail.: kundeservice@cykelstyrken.dk
CVR: 13856559