PERSONDATAPOLITIK I FORHOLD TIL KUNDER AF OG SAMARBEJDSPARTNERE MED CYKELSTYRKEN A.M.B.A

Opdateret 25. maj 2018

Privatlivspolitik

Cykelstyrken A.m.b.a
Ndr. Fasanvej 154
2000 Frederiksberg
CVR NR. 13856559

er dataansvarlig for de oplysninger, du giver til Cykelstyrken. Vi sørger for, at opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Når du handler hos Cykelstyrken, indsamler og behandler vi dine oplysninger

Vi benytter dine almindelige afgivne data, herunder navn, adresse og kontaktoplysninger til behandling af din ordre og gemmer det i vores ordresystem.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Vi kontakter dig kun telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Dine kreditkortinformationer bliver sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder og gemmes således ikke i Cykelstyrkens system. Vi anvender en af Danmarks største online betalingsudbyder, Bambora/ePay.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre, hvilket er det retslige grundlag. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb.

Optager du et lån via Cykelstyrkens finansielle samarbejdspartner, sker dette helt uden om Cykelstyrken og alene med Cykelstyrkens finansielle samarbejdspartner. Cykelstyrken har ikke adgang til disse data.

Vi opbevarer dine data i det tidsrum, som det er relevant og i det tidsrum, som det er krævet efter særskilt lovgivning, eks. din reklamationsret iht. købeloven.

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi dine oplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies. Du kan læse mere om cookies her. Cykelstyrken får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er dog ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du surfer på internettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”, som afslører, hvor du har været. Når du har besøgt Cykelstyrken.dk, vil vi altså vide følgende om dig:

Hvilke sider du har kigget på og hvornår
Hvilken browser du bruger
Hvilken ip-adresse du har
Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine.

Såfremt du chatter med os på vores hjemmeside, vil chathistorikken blive slettet inden for et døgn.

Hvem har adgang til oplysningerne?

Det er udelukkende personer fra Cykelstyrkens hovedkontor samt den ansvarlige hos vores databehandler, ovennævnte data overlades til. Dine oplysninger sælges aldrig til tredjepart. De videregives kun i det omfang, hvor det er nødvendigt i forhold til at udføre vores aftale. Eksempelvis til levering af dine varer via vores transportør eller ved udbedring af en reklamation via mekaniker.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i sager hos politiet, da vi anmelder eks. falske betalinger til politiet. Vi frigiver kontooplysninger og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Dine rettigheder som datasubjekt

Som registreret har du følgende rettigheder, som du altid har mulighed for at gøre brug af overfor Cykelstyrken

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter anden lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dine data. Vi har fastlagte procedurer for at beskytte dine data. For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for, ID-tyveri, økonomisk tab eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@cykelstyrken.dk.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk