AVENUE

Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af, er kernen i den kreative designproces. Delene samler sig til en cykel, men de er ikke cyklen. Enkel skønhed opstår kun gennem lang fordybelse, og en Avenue er gennemarbejdet ned i mindste detalje. Det er den kærlighed og kendskab til formgivning, der slår igennem på gadeplan, når en Avenue viser sig og vækker opsigt.

Det aerodynamiske design har gennemgået en vedvarende evolution siden Avenues fødsel i 1996, og i dag fremstår cyklen mere organisk og lettere end nogensinde før. Dansk cykelkultur og design er begge vigtige elementer i cykelverdenen, hvilket Avenue er meget kendt for at have fokus på. Når Avenue lancerer nye varianter, eller ændrer på udstyrsniveauet på modellerne, sker det på baggrund af grundig research eller efter inspiration fra cykelentusiaster, som efterspørger en designercykel i cool, dansk stil. Dette gør, at Avenue præsenterer cykler, der tilnærmer sig den ideelle dame- eller herrecykel.

I Avenue findes der to familier af aluminiumscykler: Broadway og Airbase. Broadway har indvendige gear, og Airbase har udvendige gear.

I 2020 introducerede Avenue Empire, hvor stel og forgaffel er lavet i 100% carbon. Empire er en veritabel køremaskine med et højt udstyrsniveau, et helt unikt stel og en meget lav vægt.

I 2021 introduceres Avenue Metal, en serie af helfarvede modeller, som fås i sølv og guld i en lang række udstyrsvarianter.