Køb din nye Specialized cykel her!

  Hvis du er på jagt en ny cykel fra Specialized, er du kommet til rette sted. Køb dit nye Specialized cykel her!

  STØRSTE CYKELPRODUCENT

  Specialized er en af de største cykelproducenter i verden, og med deres mission om at bygge den bedste cykel i verden, er mærket i dag et af de førende inden for området. Cykelstyrken er derfor stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af cykler fra denne producent.

  CYKELSTYRKEN TILBYDER EN BRED VIFTE AF CYKLER FRA SPECIALIZED

  Ønsker du at finde en let, hurtig cykel til konkurrence, fritid eller begge dele, vil du få stor glæde af en Specialized landevejscykel. Specialized arsenal af unik teknologi sikrer, at disse cykler behersker landevejene og imødekommer udfordringerne på bedste vis. En MTB cykel er derimod velegnet, når du vil opleve naturen offroad, hvorfor cyklen skal være i stand til at beherske enhver natursti fra grus til skov. Modellerne fra Specialized har alle mange detaljer og funktioner, som forbedrer enhver tur på cyklen uanset forholdene. Udover landevejscykler og MTB tilbyder Cykelstyrken naturligvis også cykler, som passer til dig, der blot ønsker at bruge cyklen som et transportmiddel til arbejde, indkøb, fritidsinteresser mv. Med andre ord, fremstiller Specialized cykler til alle formål og til alle cyklister!

  FAGLIG VIDEN OG INDSIGT

  Cykler fra Specialized har efterhånden indgået som en del af Cykelstyrkens sortiment i mange år, hvorfor vi har et stort kendskab til cyklerne. Det er ikke nogen hemmelighed, at kvaliteten på Specialized cykler er højere end gennemsnittet, og i den forbindelse tilbyder Cykelstyrken en god finansieringsordning, hvormed du kan betale cyklen over 12-23 måneder uden renter. Du kan læse mere om denne mulighed her på siden, ellers er du meget velkommen til at komme ned i en af vores butikker, hvor vi på baggrund af viden og faglig indsigt kan guide dig til det rette køb samtidig med, at du kan få en prøvetur.

  LIGE NU 22% på Hövding 3 Airbag cykelhjelm (2.099,00 DKK) Spar 600,-Shop nu