SENESTE NYT OM CORONAVIRUS-SITUATIONEN I CYKELSTYRKEN

Sundheden og sikkerheden for vores medarbejdere og vores kunder er vores højeste prioritet i Cykelstyrken, og det er vigtigt for os, at det altid er en tryg og god oplevelse at gå på arbejde og handle i Cykelstyrken.

Coronavirusset spredes desværre meget hurtig, og det kan betyde, at vi bliver nødt til at ændre vores åbningstider med kort varsel. Du kan holde dig orienteret om vores butikkers åbningstider – klik her.

FØLGENDE BUTIKKER ER MIDLERTIDIGT LUKKEDE

 Amager Centret – Amagercentret 110, 2300 København S

 Rødovre Centrum – Rødovre Centrum 117, 2610 Rødovre

Du kan fortsat handle online med begge butikker. Vælger du “afhentning i butik” ved enten Amager eller Rødovre, leverer vi cyklen GRATIS hjem til din adresse i butikkens nærområde.

GENERELLE FORHOLDSREGLER I VORES BUTIKKER

I Cykelstyrken har vi taget en række forholdsregler for at minimere risikoen for spredning af coronavirus i vores butikker og på vores hovedkontor. Samtlige af vores medarbejdere har fået tydelig besked om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til hygiejne og at holde afstand til hinanden.

I tråd med myndighedernes retningslinjer gælder følgende forholdsregler i vores butikker:

 Hold god afstand til hinanden. Der vil i vores butikker være skilte og mærker på gulvet, der synliggør opfordringen om at holde to meters afstand.
 Undgå fysisk kontakt inklusiv håndtryk.
 Det vil være muligt for vores kunder at vaske hænder og benytte håndsprit i butikken.
 Vi opfordrer vores kunde til at begrænse brugen af kontanter og benytte betalingskort i stedet for at undgå fysisk kontakt.
Pas godt på jer selv og hinanden.

AFHENT I BUTIK OG HJEMMELEVERING

Vi vil gerne opfordre alle kunder til at benytte “afhentning i butik” på Cykelstyrken.dk. På den måde får du besked, når dine produkter er klar i butikken, så du hurtigt kan hente dem.

Du kan også shoppe online og bestille hjemmelevering på Cykelstyrken.dk.

Bemærk venligst, at leveringstiden kan være forlænget grundet den nuværende corona-situation.

KONTAKT KUNDESERVICE

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cykelstyrken kundeservice på tlf. 89 88 66 17 eller e-mail: kundeservice@cykelstyrken.dk

Vi følger situationen tæt og opdaterer løbende denne side med seneste information om coronavirus-situationen.

Senest opdateret: 27.03.2020