COVID-19 – forholdsregler hos Cykelstyrken

Senest opdateret d. 03. februar 2021 kl. 08:00.

Cykelstyrken følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og vejledninger.

Vi følger COVID-19 situationen tæt, og vil løbende holde denne side opdateret med information omkring åbningstider, tilgængelighed og levering.

Husk at du altid kan handle trygt på Cykelstyrken.dk.

Vores lokale Cykelstyrken butikker hjælper dig gerne

Vores lokale Cykelstyrken butikker holder lukket i den fysiske butik til og med d. 28. februar 2021 jf. myndighedernes anvisning. Det betyder, at det ikke er muligt at handle i den fysiske butik, men at vores lokale butikker er bemandet og klar til at hjælpe dig på telefonen indenfor butikkens åbningstider. Find kontaktinformationen på din lokale Cykelstyrken her.

Kan din lokale Cykelstyrken butik hjælpe med erhverv?

Svaret er ja. Vores butikker er fortsat klar til at hjælpe med erhvervssalg. Kontakt din lokale Cykelstyrken butik og hør nærmere om, hvordan processen er. Vi glæder os til at hjælpe dig. Find kontaktinformationen på din lokale Cykelstyrken butik her.

Kan jeg nå at bytte min julegave?

Svaret er ja. Når vores butikker åbner igen, kan du sagtens bytte julegave i din lokale Cykelstyrken butik. Varen skal være i ubrudt og original emballage. Du skal bare huske at medbringe kvittering.

Hvad gør jeg, når jeg ikke kan besøge butikken, men ønsker at handle lokalt?

Det er ikke muligt fysisk at besøge den lokale Cykelstyrken butik, men vi er til rådighed for hjælp og vejledning på telefon og mail. Derfor er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte din lokale butik på telefon eller på mail, så vil vi kunne give råd og vejledning her. Find kontaktinformationen på din lokale Cykelstyrken butik her.

Du kan også benytte “Book rådgivning skemaet” her, for selv at blive kontaktet af butikken. Her kan du også skrive, hvad du gerne vil høre mere om.

Kan jeg få levering uden at komme i kontakt med jer?

Uanset om du handler i vores butikker eller på Cykelstyrken.dk, kan vi levere uden at komme i fysisk kontakt med dig. Og du kan også betale med MobilePay i de fleste af vores butikker eller er der mulighed for trådløs betaling.

Handel på Cykelstyrken.dk

Du kan altid handle trygt på Cykelstyrken.dk.

Når du køber varer på Cykelstyrken.dk, stræber vi efter at få dine varer leveret til dig så hurtigt som muligt. På denne side kan du også holde dig opdateret vores leveringsydelser, og hvis der skulle komme ændringer omkring disse, grundet COVID-19.

Leveringsydelser

Levering: Tilbydes fortsat.

Afhentning i butik Tilbydes fortsat.

Du kan læse mere om vores leveringsydelser her.

Online kundeservice

Vores kundeservice sidder naturligvis også klar på telefonen til at hjælpe dig alle hverdage fra man-tors kl. 10:00 til 15:00 og fredag 10:00 til 15:00 – bortset fra helligdage.

Ring til os på tlf. 89 886 617

Yderligere information om COVID-19

For opdateret information og anbefalinger vedrørende COVID-19, se www.coronasmitte.dk,

Klik her