MBK CYKLER

MBK

MBK – Cykler for alle

MBK CYKLER

MBK cykler har en loyal fanskare. Har man én gang købt en MBK cykel, genkøber man en MBK cykel, når gamle skal fornyes. Designet er ungt og skarpt, og cyklensgeometri og komponenter giver hurtig og effektiv cykling til skole, gymnasie, universitetet eller til og fra arbejde. MBK Concept-programmet er stort og MBK Airborn-modellerne tilbyder en overbygning og MBK Rushfighter et prisbilligere alternativ.

Citybike-programmet tilfredsstiller også mange. Valgmulighederne er her ligeledes store, og designet stadig skarpt. Hjørnestenen bland MBK’s citybikes er MBK Octane, som leveres med bagagebærer, lås, skærme og kædeskærm. MBK Smogbuster er et prisbilligere alternativ.

Så skal man til og fra noget er MBK svaret. Til de kortere ture, sætter MBK dagsordenen med det stærke singlespeed program MBK Replica. MBK’s program fuldendes med MBK Nobly og MBK Bessie, som er smarte pigecykler på klassiske stel. Og endelig børneprogrammet i MBK med den stærke attitude fra de indvendigt gearede mountainbikes MBK Mud XP til de cool MBK Girl Style, som juniorudgaverne af de voksnes MBK Nobly’er.

KØB DIN MBK CYKEL MED 0 KR. I BETALING, RENTER OG GEBYRER

rentefri delbetaling på nye flotte MBK cykel over 10 eller 20 måneder. Du betaler ikke mere, end hvis du købte cyklen kontant. Du betaler hverken renter, gebyrer eller udbetaling. Første afdrag betaler du først en måned efter købet. Du kan ansøge om lån nede i din lokale Cykelstyrken butik eller her på hjemmesiden. Husk sygesikringsbevis og billedlegitimation (fx kørekort eller pas) ved henvendelse i butikken.