NISHIKI

Nishiki designer og bygger selv deres cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. Nishiki har et særdeles bredt produktsortiment, som gør, at du med garanti finder en Nishikimodel, der dækker dine præcise behov. Nishiki er fremstillet i spændende designs og smagfulde farver, så du kan være sikker på at tage dig godt ud, når du vælger en ny Nishiki cykel.
Hos Nishiki lægger de vægt på at være forrest i den teknologiske udvikling, så Nishiki kan tilbyde dig de absolut bedste cykler på markedet inden for alle kategorier. Blandt andet var Nishiki de første på markedet med hybrid- og fitness-cykler. Nishiki anvender højteknologiske materialer i de bedste kvaliteter, og forarbejder dem med de nyeste og mest moderne metoder. Når du køber en Nishiki, får du derfor det ypperste inden for moderne cykelteknologi.

FINANSIERING MED 0,- I UDBETALING, RENTER OG GYBYRER
Cykelstyrken kan tilbyde en fordelagtig finansieringsordning, hvor du kan afbetale cyklen over 12 måneder uden renter, gebyrer og udbetaling. Dermed betaler du ikke mere for cyklen, end du ville have gjort kontant.